Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Családi tévézés közben (4. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. január 27. *virág

Te is úgy gondoltad, jobb ez a szórakozás, mint a TV, vagy az alvás. Segítesz kiszabadítani farkad, ami máris tenyerembe siklik és égeti ujjaim. De te sem tétlenkedsz és kezed elindul derekamról felfelé, végig a lapos hasamon, míg megtalálod feszes tenyérbe simuló melleimet. Anya hátrapillant és nyugtázza, hogy menyire feszülten figyeljük a filmet... Térdeimet felhúzom, így nem igazán látszik, hogy mozog a kezem. Pedig mozog, húzogatja egyre jobban keményedő farkad, tenyerem néha átfordul makkodon, ami egyre érzékenyebb. Érzem a mellemen a simogatásod jelzéseiből, mennyire élvezed. Keményedő bimbóm morzsolgatod ujjaid közt, miközben az én ujjaim megtalálják zacsid és azt kezdik el kényeztetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr50906348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása