Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Családi tévézés közben (5. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. január 28. mykee

Ahogyan kezed rátalált a farkamra és a makkom kezded masszírozni, máris elvesztettem a filmben a fonalat. Nagyon jól esik, ahogyan játszol a farkammal, némán sóhajtok is, egy kis forró levegőt fújok a nyakadra. Ahogyan a tenyerembe veszem a melledet, szinte mozdulnom sem kell, hiszen csak az ujjaim közé fogtam a bimbódat. Aprókat húzogatok, csavargatok rajta, kintről szinte észre sem lehet venni. Bár te nagyon is észreveszed, mert egy-egy csavarást erős húzásokkal honorálsz, ami nem szép dolog, mert ilyenkor majdnem felnyögök, olyan jól esik... Na megállj csak!
Ekkor a papád néz ránk, hogy nem aludtunk-e be. Ki is használom az alkalmat és az ujjaimmal úgy megcsavarom a bimbód, amire tudom, hogy máskor kéjesen szoktál felnyögni.
- Látom tetszik a film. - szól oda a papád, én meg hátul gonoszan somolygok és újabb csavarintás következik. Ha tudná a papád, hogy épp most mit csinálok az édes kis lányával... Na akkor újabb csavarás... Kár, hogy nem látom most az arcodat... De sajnos a papa visszafordult nézni a filmet, pedig még élveztem volna ezt a helyzetet...

(A folytatás a Sukitore oldalon olvasható: www.sukitore.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr18907808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása