Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Belvárosi csúcsforgalom (5. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. január 31. *virág

Még egy lámpányit haladunk előre, de kezem szinte egyre lucskosabb a puncimon. Ujjaim utat nyitnak maguknak, lassan széthúzva ajkaimat, megtalálják duzzadó csiklómat... Másik kezem a kormányról nyakamra siklik, fejem kicsit hátrabillentem, beletúrok dús hajamba, majd visszafelé a nyakamon keresztül a melleim felé veszik az irányt, óvatosan érintve őket. Miközben ujjaim egyre erőteljesebben morzsolgatják csiklómat, furcsa érzés környékez, mintha valaki nézne.. de senkit nem fedezek fel. Az ablakot kicsit lejjebb engedve élvezem ezt a kéjes érzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr42913829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása