Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Különleges élmény motoron (6. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. február 07. mykee

Kissé szemtelen vagy, és amikor megragadod az övet, még nagyot is nézek, de jó, most már kíváncsi vagyok, mit kezdesz velem. A többiek röhögnek, oda is szólok nekik, hogy foglalkozzanak a dolgukkal, most egy kis magányra vágyom. Aztán amikor odakint elengedsz azért megkérdem:
- Na mondd csak, akkor mit akarsz itt? Azon kívül, hogy ilyen pimaszságért rendesen megkaphatnád a magadét. Szóval, közénk akarsz tartozni? És velem kezded? Na lássuk mennyire vagy nagylány!
Megfogom a fejed és lecsókollak ott pár tag szeme láttára. Tiltakozni próbálsz, annál erősebben foglak. Mire erősen rálépsz a csizmám orrára és elengedlek.
- Szóval makrancos vagy, mi? - kérdem kissé ingerülten, de tetszik a hevességed... Ágyban is ilyen lennél?

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr92927876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása