Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Színházi próba (7. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. május 18. mykee

Ahogy pityeregsz... olyan élethű, és el is tudom képzelni, hogy az. Bár a végén meg kéne csókolnia a srácnak, de talán nem lenne ildomos. Viszont ez a nézés rám...
- Ez az! Ez az! - ugrok fel hangosan, amitől meg is rémültök. Na ez kell ide! Kinézni a nézőkhöz, azzal az ártatlan arccal, és elkapni a tekintetet. Ez nagyon jó volt most! Na nézzük csak mégegyszer hogy megy ez? Most a csókot hagyjuk, gondolom az megy, de majd a végén belepróbáljuk. Na akkor onnan, hogy leültök a padra beszélgetni.
Kezdik előről, belőled csak úgy szakad fel a megkönnyebbülés megint. Kár, hogy majd ennyire nem tudod előadni a darabban később, dehát nem szerezhetek neked egy pasit, aki mindig szakít veled... De ha már fele ennyire menni fog, már megérte szerződtetnem téged.
- Nagyon jó, viszont akkor most megint, de a csókkal a végén, kösznöm! - úgy látom, hogy már a csók is menne, hát akkor miért ne? - Lássuk ismét a leüléstől.
Már látom, hogy teljesen megkönnyebbültél, most lássuk, vajon hogyan fog valójában kinézni, amikor nincs lelki problémád.

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr691128086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása