Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Színházi próba (9. rész)

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. június 07. mykee

Jön a csókjelenet. Ezt nem igazán lehet elszúrni. Vagy... Mit csinálnak ezek? Te jól csókolsz, sőt, mintha nemcsak sima csók lenne, de a srác... Húzódik el. Pedig a szerep szerint ő csókolja le a lányt. Ahogy befejezik, kifakadok.

- Hát ez meg mi a fene volt? Ezt hívjátok ti csóknak??? - azt hittem nem kell megtanítanom két embert csókolózni. Főleg egy férfit. - Nem hiszem el. Hol a szenvedély? Hol van az, hogy a férfi elkapja a lányt gyenge pillanatában és megcsókolja? Itt nem ez volt, itt szinte pont fordítva volt minden!

Felmegyek a színpadra, és odalépek hozzád.
- Menj arrébb. Úgy. - szólok a pasasnak, és leülök a helyére. - Na akkor megmutatom. Így elkapod a lányt a derekánál, ahogy simogatod, amikor feléd fordul az előbbi megilletődöttségéből és lecsókolod így.

Elkaplak és megcsókollak. Rutincsókot akartam bemutatni, de azt érzem, hogy te csak csókolsz és csókolsz. Hát te meg mit csinálsz? Gyorsan be is fejezem a csókot.

- Na, valahogy így, de ha még szenvedélyesebbnek akarsz tűnni, akkor így, miközben a lány a hátadba kapaszkodik így.

És újra megcsókollak, és érzem, ez nem egy sima csók. Hát akkor visszacsókollak úgy igaziból, és ahogy a hátamba kapaszkodsz, a nadrágomban elkezdek nőni. Nagyon jól csókolsz... Na ideje abbahagyni.

- Akkor legalább így, jó? - kicsit zavart vagyok belül, de remélem kifelé nem látszik. Gyorsan állok fel és sietek le vissza a sötétbe a helyemre, mert a duzzadó nadrágom még árulkodhat. Mit művelt ez a lány velem? - Na akkor lássuk újra!

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr751168843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása