Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Sukitore - Betekintő és toborzó

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. november 21. Sukitore

Jó hír az erotikus történetet kedvelőknek, hogy a Sukitore főoldala (www.sukitore.com) egy kis ideig betekintést ad a készülő történetekbe! Tehát most bármely látogató számára elolvashatóak a piszkozatok, kiderül, miért is készül olyan sokáig egy-egy történet, akár hónapokon át. Várjuk olvasóinkat és véleményüket a Sukitore oldalon: www.sukitore.com

 

Ezzel egyidőben írókat is keresünk, hogy még változatosabb és fordulatosabb történetek születhessenek! Jelentkezni itt, ennek a hozzászólásnak a megjegyzésében, vagy a Sukitore oldalon lehet az Óhajok és Sóhajok csoporton belül!

Tehát ha vágyaidat szeretnéd mással megírni, megosztani, kipróbálni, hogy milyen páros történetet írni, várjuk a jelentkezésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr171541288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása