Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Családi erotikus történetek

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. február 19. mykee

Most kivételesen nem történet kerül ide, csupán pár gondolat.

A lap statisztikáit sokszor nézegetem, és hónapok óta az egyik legtöbb keresőkifejezés és azok variációi az alábbi szavakból áll össze: családi erotikus történetek. Az első öt helyezettben legalább négyben a családi szó szerepel. Elgondolkodtató.

Azon, hogy ennyire igény lenne a családon belüli erotikára? Azt még értem, hogy a család, mint összetartozás jelképe első helyen áll, de hogy családon belüli szex? Talán még az elképzelhető, ha nem vérrokonok, tehát mostoha, de könyörgöm, a Családi tévézés közben sztori pont, hogy nem a családon belüli erotikáról szól, hanem a család miközben tévézik, addig a pár egymást izgatják. Mégis ez a találat a legkelendőbb.

Mindenkinek megvan persze a maga perverziója, de hogy sem a motoros szex, sem a havas karácsony, hanem ez volt, amire rákattant a sok kereső...

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr31774623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása