Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Bevadulva

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. április 30. mykee

Most sem erotikus bejegyzés következik, inkább elmélkedés, ami a témája miatt inkább ide való, mint az Életlapokra vagy az Életíróra...

Ha már szex, akkor bele a közepébe: miért van az, hogy az utóbbi időben szinte olyan nőkkel találkozok, melyek inkább a vad, már-már BDSM határát súroló szexet szeretik? Amikor vadul, olyan isteniesen dugják meg őket, hogy szinte kék-zöld foltosak lesznek ettől, és ezt élvezik? Ha azt szeretik, hogy megalázzák őket, néha egy-két pofon is akár, némi erőszak... Vajon miért?

Elgondolkodtam az utóbbi időben és talán oda tudtam visszavezetni, hogy néha jó eldobni az emberi énünket és inkább az állati ösztönöknek alárendelni magunkat, vagy épp felszabadulni általa? Hogy nem kell visszafognunk az érzéseket, melyek felszakadnak belőlünk és azokat kiadva valami elemi erő pusztít végig. Ez kell?

Azt kell mondjam: igen. Csak ennek a szex végén kellene kiteljesednie, az odáig vezető út pedig lassan felszabadítónak. Mostanában viszont egyre inkább olyan hölgyekkel találkoztam, akik a vad, néha már erőszakos szexet szeretik, de miért? Miért az erőszaknak, a legyőzésnek kell lennie a felvezetésnek a kiteljesedés helyett? Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de én jobban szeretem a játékokat, azt a fajta behódolást a női nem felé, amikor egyszerűen oda lehetek a másikért (de nem megalázottan!), amikor láthatja rajtam a vágyat, amit ő vált ki a viselkedésével, és úgy játszhat velem, mint egy nő a férfival.

Vajon hová lettek ezek a játékok és miért torzultunk el így? Vagy csak én látom torzulásnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr671965176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birtoklo 2010.08.07. 19:19:19

Érdekes. Ezek szerint ha nem csak a misszionárius-pózban végrehajtott szexet élvezem, akkor torzult vagyok??? Köszi, hogy felvilágosítottál. Sürgősen változtatok a szexuális viselkedésemen, hogy ezentúl NORMÁLIS lehessek.
A kukkolás egyébként normális szexuális forma Mykee? Ugyan már. Ne add itt a szentet...

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.08.08. 22:02:51

@birtoklo: Elég szélsőségesen gondolod magadról, hogy a misszionárius pózon kívül nincs más. A kukkolást is eltorzult formának tartják, tudom. Amit viszont nem értek, miért a fájdalom ad örömet ahelyett, hogy maga az öröm adná azt. Az igaz, hogy az agyban egymás mellett van a két központ, ahogyan mondják a harag és a szerelem is szinte szomszédok. De hogy egy fájdalom forrása okozzon örömet, számomra azért furcsa, mert valahol rokonságban állhat a szadizmussal. élvezni más fájdalmát. Azzal a különbséggel, hogy itt a szenvedő fél is élvezi.
Ami viszont érdekes még, ha már párhuzamba állítottad a kukkolást a BDSM-mel, hogy vajon az utóbbit miért fogadják el inkább, mint az előbbit? Mert az inkább önző és csak egy embernek okoz örömet, és a BDSM közös örömforrás?

birtoklo 2010.08.30. 17:18:56

Az a legnagyobb baj, hogy a BDSM-et legtöbbször a fájdalomból eredő gyönyörrel azonosítják, pedig ez nem mindig helytálló. Igen, van olyan akinél ez a helyzet, de nálam pl. nem, és nem vagyok egyedül ezzel.
Az pedig, hogy ez a nézet terjedt el, köszönhető az ilyen bejegyzéseknek, cikkeknek, médiának... stb.
Köszi, neked is. :(

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.08.30. 17:32:19

Akkor tisztázzunk valamit: a BDSM, mint műfaj a nevében is hordozza azt, hogy "Sadism and Mazochism", tehát nem én találtam ki vagy terjesztem rosszul. Ezen belül lehet, hogy vannak olyan alműfajai, amelyek nem feltétlenül a fájdalomról szólnak. Ettől függetlenül mégis benne van a megalázkodás és valamilyen fokú lelki szenvedés is. Persze azt tudom, hogy a lelki gyötrődés erős tud lenni, már-már édes kín, legismertebb formáját, a plátói szerelmet is említhetném.
Ettől függetlenül a BDSM esetében ugyanolyan gyűjtőnévről beszélünk, mint a Voyeur esetében, hiszen ott is számtalan alfajtára lehet bontani a dolgokat. Tehát amire te gondolsz, az a BDSM egy alfaja, egy olyan része, ami nem feltétlenül a fájdalomról szól, egy speciális örömről. Mehetnénk persze a műfajokon belül is alágakra, de akkor amiről te beszélsz az biztosan BDSM, és nem esetleg egy más műfaj? Vagy más oldalról megközelítve: vajon mégis, miért vonhatták össze a dominanciát és a submisszíót a szadizmussal és mazochizmussal? Nem azért esetleg, mert mindkettő a kiszolgáltatottságról és annak gyönyörvonzatáról szól?
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy ebben mi a jó, ami inspirál arra, hogy élvezed? Most nem arra a válaszra várok, hogy próbáld ki, hanem valódi érvekre, indokokra. Mert a Voyeurt én meg tudom indokolni miért jó, mert érzem és tudom.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.08.30. 17:35:13

Még annyit az előzőhöz: egy nagyon jó leírás a BDSM-ről itt található, ha külsősként érdekli a téma: en.wikipedia.org/wiki/Bdsm

Itt pedig a Voyeur témáról pár angol szó:
en.wikipedia.org/wiki/Voyeurism

birtoklo 2010.09.01. 21:18:31

bdsm.varnyu.com
Én inkább ezt ajánlom, nem olyan száraz, mint a fent említett oldal...

A BDSM-ben az a jó ( azt szeretem ) hogy átélhetem, átélhetjük a párommal az ősi férfi-nő szerepeket, ösztönöket, vágyakat. Nem kell alakoskodni, szirupos "oda vagyok a másikért" dolgokat játszani, hanem a legmélyebben elrejtett énünket is megmutathatjuk partnerünknek. A nyafogós divatlibák, és a szemránckrémet használó antiférfiak korában igen erős kapocs közöttünk, hogy egyaránt lenézzük a nyögvenyelős, de trendi kapcsolatokat, amelyekben ha megkaparjuk kicsit az arany mázat, akkor felcsap a sz@rszag... Kölcsönösen csalják, becsapják és a háta mögött még le is nézik párjukat, ám ha együtt megjelennek valahol, akkor majd' felfalják egymást a q nagy szerelemben. Mi minden szeretetünket, vágyunkat, de dühünket, haragunkat is levezetjük a "játékok" során. Kölcsönös bizalom, és tisztelet van közöttünk, mert már mindketten láttuk a másik erősebb-gyengébb, fényesebb vagy épp sötétebb oldalát. Nincs hazugság, nincs alakoskodás, CSAK MI VAGYUNK.

warnyu (törölt) 2010.09.11. 17:05:29

@birtoklo: egyetértek.

és köszönöm :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.09.13. 20:01:15

Köszönöm a hozzászólásotokat.

Akkor én is megírom, hogy miért éppen a voyeur, illetve azok a játékok, amiket én szeretek. (Bár ez utóbbit szerintem ti tudjátok, van egy sejtésem, hogy ismerjük egymást. ;) )
Tehát a voyeur: maga a kukkolás élvezete fiatalon is kifejlődhet, valami oknál fogva, illetve később is más és más okból okozhat élvezetet. Egyrészt az, hogy biztonságosan, ám mégis kalandélményt adva tudhatunk meg olyan titkokat, melyeket eddig elrejtettek. Kalandélmény, mert a lebukás veszélye mindig ott van a levegőben. Emiatt veszélyes is, hiszen senki nem veszi szívesen, ha leskelődnek utána, ráadásul ezzel egy időben veszélyérzet alakul ki bennük, hiszen a "minden lépésem figyelik" gondolat bekúszik a mindennapokba. Ez pedig nem kellemes érzés, zaklatás is egyben. Éppen ezért a kukkolás tény, hogy nem jó dolog - a megfigyelt számára.
A megfigyelő ellenben olyat láthat, amit más nem, vagy csak nagyon kevesek számára derül ki a titok. Márpedig titkok után mindenki szeret nyomozni, hallgatózni, leskelődni, ez az emberi természet része. A titok lelepleződésekor megvan az az aprócska öröm, ami az adott pillanatról szól. Részben talán hasonlít a szexuális örömhöz, de mégsem az, inkább a titok lelepleződésének szól. De ez is egyfajta, egyedi örömérzet.
Mivel a kukkolás eleve egy adrenalinnövelő tevékenység, ezért még többet és többet akar, hiszen el akarja nyújtani ezt az örömet. Vannak, akik nem tudnak megállni itt, hanem valóban zaklatássá vagy még durvább esetté fajul a dolog.
A kukkolásnak is van többféle formája: ki szoknya alá, ki felsőkbe, más zuhanyzókban, más mellékhelységekben, esetleg rendelők és sorolhatnám a helyeket ki miért szereti.
És hol is csatlakozik bele a kukkolás a játékokba? Egyszerű: vannak, akiket az izgat, hogy kukkolják. Erre rá is játszanak. Ilyenkor egy érdekes szituáció indul el: az "áldozat" (aki ezután valójában nem az), úgy tesz, mint aki nem tudja, hogy kukkolják, de épp ezért direkt húzza a leselkedőt. Persze ez veszélyes játék akkor, ha a két fél nem ismeri egymást, vagy huzamosabb ideig játsszák ezt kontaktus nélkül. Már pedig ha nem tisztázzák a határokat, akkor veszélyes is lehet az "áldozatra" nézve. Ha meg ismerik egymást, és mindketten benne vannak a játékban, akkor már nem olyan, mint ismeretlenül megnézni valakit.
Talán ez a bonyolultsága adja ennek az élvezetét, ami macska-egér játék, illetve a másik, hogy megtudni olyat, ami a "felszín alatt" van. Magyarul: nem minden az, ami látszik.
Tény, hogy a voyeur tábora is elég nagy, de a BDSM-mel ellentétben nyíltan nem lehet felvállalni, és én is inkább a pszichológiai betegségek közé sorolnám, mert szinte olyan, mint a kábszer: még és még kell, és a változatosság miatt mindig újat tud adni, ráadásul felpörget a veszélyérzet, mint az extrém sportok kedvelőit. Éppen ezért leszokni nehéz róla, de akkor is létező műfaj, még ha tiltott is. Úgyhogy még mondhatnám is, hogy a BDSM bár sokkal veszélyesebb a szememben (feltétlen bizalom kell hozzá), mégis a mindkét fél beleegyezése miatt elfogadottabb.

Elnézést a sok szövegért, de úgy voltam vele: azért, mert nem beszélünk róla, attól még van, és bár itt is kell a feltétlen bizalom, mégis...

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.09.13. 20:19:42

És a játékok: szerintem meg pont azok a játékok vannak veszendőben, ami a férfi és női nemek között szoktak megtörténni. Nem egyszerűen az, hogy "teccő gecő" vagy "- Tetszik a szemed! - Meg hát!"
Szóval hiányoznak a flörtök, azok a feldobott labdák a nőktől, amik élvezetesebbé teszik a férfiak elcsábítását. Márpedig ezt a mai anyukák nem hinném, hogy megtanítják a lányaiknak, és az apukák sem azt és úgy adják át a fiaiknak, amit kellene (nők tisztelete).
A fenti bejegyzésemmel nem feltétlenül a BDSM-re gondoltam, hanem egy általánosabb trendre, amikor abba az irányba haladunk, hogy egyre inkább a verés, a megalázás, az elemi vadság kell manapság a felnövekvő korosztálynak a buja és vad szenvedély helyett. Márpedig a vad szenvedély nem feltétlenül azonos a BDSM megalázásával vagy sub-dominanciájával. Ahogyan páran kikérik maguknak azt, hogy "ne bánj velem kurvaként", de mégis vadul és szenvedélyesen szeretnék. Tehát veszélyes a határvonal, mert a vad szenvedély is átcsaphat veszélyesebb vizekre, ahol már (ahogyan fentebb írta birtokló) már egymás felé a maximális és önzetlen bizalom kell. Most sarkítok: mint amikor az almát valakinek a fejére teszed és megcélzod akár nyíllal, íjjal vagy más lőfegyverrel: bízni a másikban. De mégsem csinálhatja meg akárki.
Mégis mintha efelé indulnának a vágyak minden "előképzettség" nélkül. Miközben az, hogy meghódítsunk valakit, elcsábítsuk a másikat, játsszunk tiszta játékot és ne más érzelmeivel - ez mintha kihalóban lenne. Egyszerűen ha azt mondom egy nőnek: "Tetszik a szemed" ne arra gondoljon, hogy este ágyban végzi, hanem esetleg tényleg azért mondom neki, hogy jól érezze magát és esetleg semmi hátsó szándék nincs mögötte, ám a hangsúlyból kihallva sejthessen akár többet is, ha tényleg úgy van.
Ezek azok a finom apróságok, amiket átlépve egyből bevadulva egymásnak esnek sokan, és aztán vajon miért érzi úgy az egyik vagy a másik, hogy csak kihasználták?
Persze lehet jönni azzal a szöveggel, hogy "ne fussunk felesleges köröket", aminek akkor értelme is van, ha tényleg mindketten eleve tudják, hogy "azt" akarják a másiktól.
De ahogyan a vicc is mondja:
"Kakas kergeti az udvarban a tyúkot, és már több kört lefutottak, mire a kakas lihegve oda szól a tyúknak:
- Te tyúk! Minek futsz? Úgyis tudod, hogy megkaplak.
Mire a tyúk:
- Persze, de ne nézzenek már kurvának!"
Szóval lehet, hogy látszatnak is élünk, viszont ez az "előjáték" ad egy csomó olyan élményt és élvezetet, amit a felek megfosztanak önmaguktól, ha csak szimplán egymásnak esnek.

birtoklo 2010.09.14. 22:00:33

Én nem ítélem el a voyeur kedvelőit, művelőit, csak azt nem szeretem, ha valaki ráhúzza a vizes lepedőt a BDSM-re úgy, hogy a bejegyzéséből egyértelműen kiderül csak sejtelmei vannak arról, valójában mit is jelent ez. Ha az egyiket torzulásnak nevezzük, akkor a a másikkal sem lehetünk elnézőek...

Válaszod második részéről:
A mai fiatal korosztály számára a durvaság, az erőszak sajnos már hétköznapi (ismét csók a médiának) de ezt nem szabad összekeverni a BDSM-mel, még egy ilyen bejegyzés erejéig sem, amit rosszkedvünkben írunk ugye, khmmm.

Még hozzátenném, hogy a BDSM-ben rendkívül fontos szerepe van a csábításnak, hódításnak, az őszinteségnek, bizalomnak, és a FOKOZATOSSÁGNAK! Amiket te annyira hiányolsz.
Lehet, hogy rossz szektorban ülsz? :D
süti beállítások módosítása