Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Kalózsors

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2013. június 19. Sukitore

Tenger. Ez az én hazám, itt élek minden nap, szárazföldet alig látok. De ki mondta, hogy nem kemény egy kalóz élete? Itt lehet a legjobb zsákmányokat rabolni, szárazföldön nem visznek ennyi értéket az emberek.
- Húzd már meg azt az istenverte vitorlát, mit tökölsz ott?! - ordítok az egyik idiótának. Ilyenekkel vagyok megáldva, de rabolni azt tudnak.
Ma nyugalmas nap elé nézünk úgy látom. Az ég tiszta, a szél is kedvező. Bár lassan vizet kellene már felvennünk, úgyhogy holnap visszaindulunk a szállásra, ha ma nem lesz semmi zsákmány.
- Mit szarakodsz már ott? Igyekezz már! - szólok egy másik pojácának, aki valami kötéllel bíbelődik. Kell ez a keménység, hogy rohadjanak meg, különben fellázadnának és felkoncolnának. Így is már bepróbálkoztak páran, azóta is a cápák falatoznak belőlük.
Fedélzeten minden rendben, legénység elvan, gyerünk inni. - dörmögtem magamnak, és a kabin felé veszem az irányt. Odabent a szokásos üresség. Asszony nem bírná ki itt a vízen mellettem, na meg még a sok félnótásnak biztosan fájna rá a foga. Pedig már érzem, hogy egyedül már nem az igazi.
Mi a franc ütött belém? Érzelgősködöm, mint valami hülye, picsogós nőszemély. Francba!
Rácsapok az asztalra, aztán elindulok a kupához. Töltök magamnak egy kis bort. Jóféle ital ez, a múlt héten raboltuk egy kereskedőtől. Ő már nem bánja, ha iszom, kilógattuk az árbóc rúdjára. A nyakánál fogva. Hehe.
Felkacagok a gondolatmenetben, ahogyan ott nyöszörgött himbálózás közben. Hehe.
Ekkor felcsapódik a kajütajtó és berobban Jack, a barátom és helyettesem:
- Uram, hajó a láthatáron!
- Mondd csak - böffentek egyet - miféle?
- Valami kereskedő lehet... Közelebb menjünk?
- Mindjárt megnézem én ezt magamnak! - és elindulunk felfelé. Kiállok a parancsnoki hídra és a messzilátót elővéve belenézek. Valóban kisebb kereskedőnek tűnik. Nagyon jó hír! Így mégsem kell holnap visszamennünk.
- Uram? - kérdi Jack.
- Gyerünk! - mondom széles mosollyal hozzá fordulva, és máris felharsannak a parancsok, mindenki sietve igyekszik elfoglalni a helyét. Végre bezabálhatunk!

A Kalózsors folytatása elolvasható a weboldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr755368615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása