Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Első lépések a BDSM világában

Rona Fire: Switch - Könyvajánló

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2016. november 17. mykee

Vágy, szenvedély, szerelem, kíváncsiság és persze sok szex  ezekkel a szavakkal jellemezném elsősorban Rona Fire legújabb, Switch című könyvét. A névadásból a bennfentesek talán egyből sejtik a könyv irányát: miként kerül az író a BDSM világába és lesz sub (submissive  alávetett) vagy éppen dom (domináns, azaz irányító, vezető, uralkodó). Nincs finomkodás: fejest ugrunk a szexualitás mélységeibe, minden fejezettel egyre többet és többet kapunk. Ami érdekesebbé teheti egy kívülálló számára is ezt a könyvet, hogy az írónő folyamatosan kontrollálja, elemzi önmagát, a múltját, olyan a kérdéseket tesz fel, melyek bármely, hozzá nem értő emberben is felmerülnének. Ezekkel a kapaszkodókkal már bátrabban és magabiztosan szemlélhetjük ezt az érdekes, az ember fizikai és szellemi határait feszegető világot.

A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek: a kíváncsiság ereje a szenvedélyek feltörésével, később vegyül a szerelem kiszámíthatatlanságával, mindez ésszel kontrollálva, hol alámerülve a bizonytalanságban, máskor felülbírálva a korábbi viselkedéseket. Bár sokaknak durvának tűnhetnek bizonyos részek, átélésük után nehezebb lehetett szavakba önteni mindazt az élményt, ami akkor érte az embert – néha felülírva a józan ész logikáját. Ha valaki nyitott arra, hogy megízlelje a BDSM világát, akkor javaslom, hogy hasonló kíváncsisággal és nyitottsággal olvassa, mint ahogyan anno az írónő ezt megélte: mindenféle előítélet vagy prüdéria nélkül.

A könyv a nagyobb könyvesboltokban, a Bookline oldalán és az Auchan üzleteiben is kapható!

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr1211968231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása