Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Sukitore logo

Sukitore blog

Szexpercek - Fúró

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2019. január 29. Mike Menders

Szandra élvezettel kente szét a hasán a ráspriccelt forró levet. Tamás az utolsó cseppig kifacsarta a farkából, amit lehetett, aztán lihegve zuhant le a nő mellé. A szőkeség csillogó szemmel, elégedetten sóhajtott:

- Ez most jól esett!

- Nekem is - nyelt egyet a barna hajú férfi. Szandra felé fordult, Tamás csapzott fürtjeit elsimította.

Tovább

Sukitore - Tíz évvel később

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. december 27. mykee

10-proj1-fb.png

Tíz év nagy idő - mondogatják sokszor, bár ha azt nézem, minden relatív: valakinek egy év is az, másnak ötven is elrepül. Tíz év alatt egy újszülöttből negyedikes iskolás lesz, és elég sok minden történik egy ember életében, még ha remeteként is tengeti valahol. Egy weboldal életében sem kevés, bár ha azt nézzük, hogy az internet húsz évvel ezelőtt kezdett szélesebb körben terjedni... Nos, következzen egy szubjektív történet a Sukitore oldalról és az írói csapatáról. Ígérem, hosszú leszek!

Tovább

Szexpercek - Neked

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. december 08. Mike Menders

Nézem a szemed. Mélység, melyben elveszek és felemelkedem, melyben látom önmagam. Mennyi emlék és idő rejtőzik benne. Egy örök varázs.

Mosolyogsz. Huncutul elhúzod a szád és nevetésed betölti a fülem, mely visszhangzik még utána is, bekúszik testembe és kitölti azt.

Érintésed érzéki. Minden simogatásod és puhaságod bőröm kényezteti, libabőrös leszek tőle. A fejemtől a talpamig beleborzongok.

Tüzes a csókod. Hol finom és kényeztető, máskor szenvedélyesen lángoló. Körbeöleli a számat, követelőző és akaratos. Vágyom rá.

Sóhajod mámorító. Amikor megérintelek és kényeztetlek, mélyből feltörő ősi megkönnyebbülés, forró felemelkedés. Imádom hallgatni.

Tovább

Örömök kényszerből

Rona Fire: Vörös glória - Könyvajánló

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. december 04. mykee

Álszentek vagyunk mi, emberek. Rona legújabb, valós eseményeken alapuló regénye ismét megmutatta, mennyire nem tudunk szembenézni a prostitúcióval. Feszengünk, kínosan érezzük magunkat egy szexmunkás társaságában, csak tárgyként kezeljük, holott az ősi mesterség művelője is ember. Sokszor bele sem gondolunk abba, hogy mi késztetheti a nőket arra, hogy szexmunkásként dolgozzanak. A legtöbb esetben valamiféle kényszer a fő ok, amibe inkább bele sem gondol az ember, inkább elítéli vagy kihasználja a prostituáltakat.

Tovább

Szexpercek - Éjjeli támadó

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. augusztus 20. Mike Menders

Este volt, a mellékutcában senki nem járt. A délutáni műszak után jó, ha éjfél előtt hazaért a szőkeség. A ház súlyos kapuját csak nehezen tudta kinyitni, ami hatalmas csattanással csukódott be mögötte. A kulcscsomó zörgését a régi épület folyosójának falai visszhangozták. Magassarkú cipője sietve kopogott a lépcső felé: már csak két emeletet kell kibírnia benne és végre megszabadulhat tőle, kinyújtóztathatja elfáradt lábujjait. Gondolatban már elnyújtózott az ágyban, élvezve a pihenés perceit.

Ahogy a lábát az első lépcsőfokra tette, egy kéz megragadta hátulról, befogta a száját és a falnak nyomta. Nem bírt hátranézni, az ijedtségtől megmerevedett.

- Ne fordulj meg! - sziszegte egy hang.

Tovább

Szexpercek - Hasmars

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. augusztus 08. Mike Menders

- Hol vagy édesem? Merre vagy? Mindjárt indul a busz! - kiabált az aggódó feleség a fák felé.

A férje határozott léptekkel indult be, amikor legutóbb látta. "Csak nincs semmi baja!" - gondolta aggódva. Nem akart utána menni ebben a kényes szituációban. "De mi van, ha mégis kell a segítségem?" Máris rosszullétet, mentőket látott maga előtt.

- Mindjárt megyek, de még nem végeztem! - hallatszott elfojtva a bokrok mögül.

Tovább

Szexpercek - Újságárus

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. augusztus 07. Mike Menders

- Csókolom! Megjött a Körbenállók harmadik része? - szólt be egy kisfiú a kicsiny újságos pavilon résnyi ablakán.

- Igen, ma reggel hozták, tessék! - nyújtotta át mosolyogva neki az ablak túloldalán ülő, fiatal szőke szépség.

A kisfiú kifizette az újságon lévő árat, majd elköszönt. Utána egy idősebb férfi érdeklődött:

- A Mezőgazdasági jelentés újabb számát kérem.

Tovább

Szexpercek - Vacsora

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. augusztus 03. Mike Menders

- Nagyon finomat főztél édesem! - hajolt oda Peter a párjához, Ginához, aki a jobbján ült. Elcsattant egy puszi a szájra dicséretképpen.

- Tényleg nagyon finom! És ez még csak az első fogás? Mi jöhet ezután? - csodálkozott George, aki az asztal másik végében ült. Párja, Sandra a házigazda Peterrel szemben foglalt helyet. Így ülték körbe a vacsorát, az asztal tele volt finomságokkal.

- Gina, tényleg kitettél magadért! - csettintett Sandra, miközben a saláta után nyúlt.

- Ó, csak a vendégek keedvéért! - pironkodott a háziasszony, utalva a fiatal párra.

- Máskor nem így szoktál főzni? - lepődött meg George.

- Ó, dehogynem! - legyintett Peter, majd Sandra szemébe nézett és elhallgatott.

- No mi az? - érdeklődött a lány, látva a fiú szótlanságát. Az csak harapott egyet a villára feltűzött húsból és megrázta a fejét falatozás közben:

- Semmi.

Tovább

Twitter, a felnőttmagazin

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2017. január 21. mykee

Talán kevesen tudják, de a Twitter és a Tumblr sokkal szabadabban kezeli a szexualitást, mint a Facebook vagy az Instagram (ez utóbbi érthető, hiszen a Facebook tulajdona). Mégis kevesebben "csiripelnek" itthon, pedig van benne lehetőség, még ha nem is arra használjuk, amire eredetileg szánták. Körültekintő feliratkozásokkal saját szexmagazinunk is lehet a Twitteren anélkül, hogy előfizetnénk bármilyen szolgáltatásra.

Tovább

Első lépések a BDSM világában

Rona Fire: Switch - Könyvajánló

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2016. november 17. mykee

Vágy, szenvedély, szerelem, kíváncsiság és persze sok szex  ezekkel a szavakkal jellemezném elsősorban Rona Fire legújabb, Switch című könyvét. A névadásból a bennfentesek talán egyből sejtik a könyv irányát: miként kerül az író a BDSM világába és lesz sub (submissive  alávetett) vagy éppen dom (domináns, azaz irányító, vezető, uralkodó). Nincs finomkodás: fejest ugrunk a szexualitás mélységeibe, minden fejezettel egyre többet és többet kapunk. Ami érdekesebbé teheti egy kívülálló számára is ezt a könyvet, hogy az írónő folyamatosan kontrollálja, elemzi önmagát, a múltját, olyan a kérdéseket tesz fel, melyek bármely, hozzá nem értő emberben is felmerülnének. Ezekkel a kapaszkodókkal már bátrabban és magabiztosan szemlélhetjük ezt az érdekes, az ember fizikai és szellemi határait feszegető világot.

Tovább
süti beállítások módosítása