Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Jószomszédi viszony

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2013. május 03. Sukitore

Jószomszédi_viszony_thumb.jpg

Gyönyörű, késő tavaszi idő van kint, legszívesebben nyakamba venném a várost és céltalanul sétálnék, csak hogy magamba szívhassam az édes tavaszi illatokat. De sajnos nem tehetem, sürgős munkám van, holnap fontos prezentációt tartok és még össze kell raknom az anyagot a laptopomon.

Ám, mielőtt nekikezdenék a munkának, gondolok azért a saját kényeztetésemre is. Könnyű vacsorát dobok össze, és amíg a sütőben összeáll, gyorsan lezuhanyozok és kényelmes, de mégis nőies ruhába bújok, erre a legmegfelelőbb egy farmer rövidnadrág és egy egyszerű világos pamut top. Persze a fehérneműt most mellőzöm, nem készülök sehova, így kényelmesebb. A zuhanytól felfrissülve indulok a konyhába, kinyitom a sütő ajtaját, rögtön az orromba kúszik az ínycsiklandó illat. Ízlésesen tálalom magamnak a finom vacsorát, kinyitok egy hozzá illő bort és a laptop mellé készítek mindent.

Elkezdek enni, miközben megpróbálom bekapcsolni a gépet. Megpróbálnám, de meg se nyikkan. Még nem idegeskedek, próbálkozom tovább - ellenőrzöm, minden rendesen be van-e dugva, áram is van, tehát elvileg minden rendben. De csak nem akar beindulni. Fogom a mobilom és hívom a bátyámat, hátha távsegítséggel kihúz a bajból. Mindent megcsinálok, amit mond, de így sem működik. Na, most kezdek el idegeskedni. És nem tud eljönni hozzám, mert éppen az ország másik végében van céges meetingje... Most akkor mihez kezdjek? Gondolkozom, hátha valaki ki tudna segíteni a bajból.

Akkor eszembe villan - a szomszéd srác! Párszor már beszéltünk, a liftben utazva, vagy éppen az utcán összefutva. Csak felületesen ismerjük egymást, de annyit tudok róla, hogy informatikus. Ez most kapóra jöhet, csak itthon találjam, ő az utolsó reményem.

Papucsba bújok, a tükörben gyorsan ellenőrzöm, hogy nézek ki, kezembe veszem a laptopot, majd kimegyek a folyosóra és bekopogok a srác ajtaján. Kíváncsi tekintettel nyitja ki az ajtót, de ahogy meglát, rögtön felderül az arca.

- Szia Zsolti! Remélem nem zavarok, de egy kis segítségre lenne szükségem és Rád gondoltam. - mondom kicsit zavartan, minden bátorságomat összeszedve.

Egy rossz laptop minden tehet mindenről, ami ebben a történetben történik. Két szomszéd, akik eddig csak elmentek egymás mellett, most megtalálják a másikban a játékos vágyat.

Némi adok-kapok és persze a beteljesülés itt olvasható!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr965253308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása