Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sukitore blog

Hol és miért NE szexeljünk?

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. augusztus 02. mykee

Kifogást a legkönnyebb keresni, hogy miért NE csináljunk valamit. Most úgy gondoltam, hogy összeírok pár lehetőséget, hogy miért NE szexeljünk itt vagy ott, és elképzelhető, hogy a lista később még bővülni fog...

Lássuk tehát!

- strandon biztos ne, hiszen a sok fertőző mikrobi és mikróba még a lábunkon is megtelepszik, mint lábgomba. És ez érintkezik a pasas farkával és makkjával. Pfúj. Azzal bemenni oda... Kizárt. Majd ha szappannal és domestossal megmosta előtte. De a vízbe is bármikor be lehet csúszni és aztán...

- űrsiklóban eleve lehetetlen, mert a védőruha amíg fent van, addig nem lehet, amikor meg lekerül, hát össze-vissza szállnak, és aztán pucolhatnánk az űrhajót.

- liftben nem szabad, mert ott naponta emberek ezrei fordulhatnak meg, és a padló tiszta kosz, meg ki tudja kik dőltek neki a lift oldalának. Ha meg éppen akkor nyílik az ajtó és szállna be valaki... Elképzelni is borzasztó. Ha meg megállítanák a liftet, akkor vajon újra indul-e? Ráadásul az akna is visszhangozna, és egy idő után elfogyna a levegő...

- vonaton brrrrrrr... a mai higiéniai állapotok mellett minimum egy újságpapír, nejlon és takaró kombinációja a minimum a leüléshez, mosdó szóba sem jöhet. Hogy én aztán olyan helyre üljek a kupéban, ahol más esetleg előtte oda ürítette a testnedveit? Fúj!

- kocsiban csakis parkolás közben, de ott meg mi van, ha elfelejtjük behúzni a kéziféket és elgurul a kocsi, ha benne vagyunk és neki egy fának? Vagy ha nem vagyunk benne, akkor ott ragadunk, netán balesetet okozunk?

- tömegközlekedve kizárt. Amikor lehet, hogy egy hontalan ült ott előttünk? Még a kapaszkodót sem fogjuk meg, nemhogy a partnerünket!

- az erdő is veszélyes hely, mert arra jöhetnek a kiscserkészek és jaj istenem meglátják mit csinálunk. Na meg a nagyfokú kullancsveszélyről nem is szólva, hogy Lyme kórt lehet elkapni. Annyit nem ér az egész!

- kilátó... Hogy mindenki lássa? És ha véletlenül a korláton átesek? Brrrr... kész horror, na meg szűk a hely és bárki megzavarhat. Jön egy őz vagy egy róka, netán borz...  inkább nem.

- vízibiciklin? Persze, a partról kukkolnak távcsővel, olyan messze meg nem tudunk bemenni. Ráadásul ha mély a víz és felhevült testtel véletlenül beleesünk kész a szívmegállás.

- vízágyon nem. Nincs kitámasztás, hullámzik és ráadásul bármikor kilyukadhat, ha nem vigyázunk. Aztán úszik a lakás és feljönnek a lentiek mi ez az árvíz, és fizethetünk nekik.  

- és ha a repülő lezuhan, amikor épp a mellékhelységben csináljuk? Máris kész katasztrófa...

- egy lakatlan szigeten, ott meg felfal valami ragadozó, vagy megcsíp egy kis skorpió, netán a vízben megharap ez-az, netán a pasi farkába kúszik fel valami élősködő, ahogy láttam egy műsorban.

- parkban sem csinálom, mert ha a fába belecsap a villám és rám esik...

- vagy mondjuk buszon, mert zöttyen egyet a busz és megfullad szopás közben

- guminő nem jó, mert ha leenged, miközben benne vagyok és rászorul a farkamra? Hogy veszek fel utána nadrágot?

- de otthon az ágy leszakad és combnyaktörést szenvedek, vagy a konyhapulton, ahol leszakad a pult a terheléstől, de mondhatnám még a padlót is, ahol a heves mozgástól beverem a tarkóm és ott maradok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sukitore.blog.hu/api/trackback/id/tr742193246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birtoklo 2010.08.07. 19:09:43

A vízágy pedig q jó... :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.08.08. 22:04:51

Biztos, hogy jó, de olyan veszélyes tud lenni... ;-)))
süti beállítások módosítása